Lionsclub Nieuwegein helpt Stichting Bouwspeeltuin Jeugdland

Een noodoproep in de lokale media van Nieuwegein waarbij Bouwspeeltuin Jeugdland dringend op zoek is naar nieuwe leden voor het bestuur om de bouwspeeltuin in Nieuwegein te redden was niet aan dovemansoren gericht. Een groep mensen is opgestaan en zorgt ervoor dat Bouwspeeltuin Jeugdland weer een flinke opknapbeurt krijgt om de kinderen te kunnen laten spelen op gecertificeerde toestellen.

Ook tijdens de kindervakantieweek worden de kinderen weer een paar onvergetelijke dagen bezorgd. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden wat Jeugdland betekent voor de omliggende wijken rondom de bouwspeeltuin in Nieuwegein Zuid.

Een aantal weken geleden kreeg de Lionsclub Nieuwegein het verzoek vanuit Bouwspeeltuin Jeugdland (Patricia van Schaik) te helpen om dit te kunnen realiseren. In dit geval ging het om het vervangen van speelzand in de grote zandbak. De Lionsclub Nieuwegein bedacht zich geen moment en stelde hiervoor een bedrag beschikbaar. ‘Een eerste stap om dit goede initiatief te kunnen omarmen. En inmiddels zijn naast deze bijdrage nog meer ideeën om Jeugdland verder te kunnen helpen bijvoorbeeld door mee te doen tijdens de NL Doet-dag op zaterdag 16 maart. Zo slaan we de handen ineen om er samen iets moois van te maken!’ aldus Dennis Stenfert namens de Lionsclub Nieuwegein.

Afgelopen zaterdag hebben enkele leden van de Lionsclub in Nieuwegein alvast een bezoek gebracht bij het nieuwe bestuur van Bouwspeeltuin Jeugdland aan de Helmkruid om dit goede nieuws te brengen. En zoals te zien is blijft het niet alleen bij besturen maar is het ook handen uit de mouwen voor de leden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk